keskiviikko 27. elokuuta 2014

Metsässä :)

Viime viikonloppu menikin sitten ihan metsässä. Perjantaina oltiin etsiskelemässä sopivia rastipisteitä ens kuussa pidettäviä suunnistuskisoja varten ja lauantai sekä sunnuntai sienijahdissa.Siitä se ajatus sitten lähti :)


Hyi hemmetti sehän on jo kylmää...


Toisia vaan ei haittaa!


Sunnuntaina pyörähdettiin näyttelykehässä ja Ellille ihan kivalla arvostelulla EH ja junnujen kolmas sija. Esiintymistä oli arvostelussa kovasti kehuttu :) Näyttelystä suunnattiinkin sitten tallille ja Pirjon kanssa metsään. Tälläkin kertaa saaliina sieniä. Hevoset oli pihalla "leikkaamassa nurmikkoa". Aluksi Elli oli hieman huolestuneen oloinen, että nuo ei ehkä kuuluisi tänne kuleksimaan, mutta ei sitten vaivannut asialla sen enempää päätään.Eilen ajeltiin Imatralle Nean kanssa. Pauliina oli meitä siellä odottamassa ja ensin Nea ja Pauliina teki kokeenomaiset treenit kentällä. Sitten Ellin kanssa BH kuvioita vieraalla kentällä ja ihan mukavasti se oli hommissa. Treenin jälkeen ammuttiin vielä Ellillekin, niin ettei tehty laukausten aikana mitään. Ei tapahtumia edelleenkään laukausten aikana. Seuraavalla kerralla sitten kokeillaan vaikka seuraamiseen.
Siirryttiin kentältä metsään, jossa esineruutua. Tehtiin niin, että Elli näki, kun esineet vietiin. Lopuksi vielä pieni metsäinen lenkki.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti