perjantai 1. elokuuta 2014

Lomalla :)

Lomalla oli niin "kiirettä" ettei ehtinyt kirjoitella, mutta kaikenlaista puuhattiin...
Keskiviikkona aamulla käännettiin auton keula kohti Ellin syntymäkotia. Janikan luona päästiin Ellin kanssa kokeilemaan paimennusta ja meitä taisi kyllä puraista pienesti paimennuskärpänen ja asia on nyt hieman edennyt, mutta siitä lisää myöhemmin.

Käytiin torstaina korkkaamassa epävirallinen agilityurakin. Hienosti pieni kulki vieraassa paikassa ja vierailla esteillä :) Treenailtiin, lenkkeiltiin, uitiin ja tavattiin Ellin sukulaisia... Mukava reissu :) Kiitos Janikalle, että saatiin tulla!
 Elli ja pienet ystävät.

Sisarukset  

Taran mielestä maailma oli hetkittäin hieman liian mustavalkoinen...

Sisko ja sen veli <3
Kuvat Janika

Reissun jälkeen treenattiin ahkerasti tokoa ja vietettiin aikaa mökillä. Maanantaina suunnattiin Taran kanssa tokokokeeseen Haukkulaaksoon. Koepäivänä lämpötila huiteli lähellä kolmeakymmentä ja kentällä oli tukalan kuumaa. Tara teki hyvin ja kuumuus ei sen tekemiseen mielestäni juurikaan vaikuttanut. Hyppynouto epäonnistui. En kyllä todellakaan ymmärrä, että miksi se kiersi esteen takaisin tullessa. Kotiin viemiseksi kakkostulos ja voitto :) Kyllä se ykkönenkin sieltä vielä tulee...

Tiistaina sitten oli Ellin vuoro ja suuntana epikset omalla hallilla. Pätevää menoa pieneltä ja medimöllien kakkossija! 
Lauantaina suunnattiin Ristiinan näyttelyyn ja Ellille hienolla arvostelulla JUN ERI1 SA PN3

Loma oli reilussa puolessa välissä ja kaivattiin huoltoa, joten käytiin kaikki hieronnassa. Eniten jumeja taisi löytyä ihmisestä ;) Loman loppupuolen treenailuja häiritsi helle, joka jatkuu ja jatkuu... No ollaan ainakin muistettu myös huilata ja ladata akkuja. Itse en oikein ole ylettömien helteiden ystävä, niin minulle alkaisi jo riittää!

Loman viimeisenä lauantaina pakattiin auto ja suunnattiin Riikan ja Liian kanssa kohti Helsinkiä ja erkkaria. Mukaan oli pakattu reilusti juomista ja muutenkin varauduttu kuumuuteen... 
E:n mielestä onnea on ystävä, jonka korvaa voi käyttää aurinkovarjona :D

Erkkari kuvat Janika

 Hikisen päivän saldona Ellille JUN EH ja Liialle JUN ERI sekä tavattiin paljon tuttuja!

Kaiken mukavan harrastamisen ohella tämä on uitenkin sitä olennaisinta. Parhaiden ystävien kanssa mökillä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti