perjantai 17. tammikuuta 2014

Pakkasta vihdoinkin

Jotkut meistä meinasi pakkasten tultua käydä talviunille...


No, iloksemme agilityhallia on taas saanut vuokrata tokoharjoitteluun ja niin olemmekin sitten tehneet :)
Maanantaina aamusta suunta kohti hallia ja mukavat treenit olikin. Ellille sopivasti häiriötä, kun Sabi leikki vinkulelulla muutaman metrin päässä ja Nea kehui sitä sekä välillä myös naksutteli. Kivasti oli kakara kuulolla! Taralle jatkettiin hiljaisuuden rakentelua ja halli olikin siihen sopivasti haasteellinen paikka. Noudoissa ei meinannut ääni pysyä poissa, mutta onnistuivat sitten nekin. Metsälenkille treenien jälkeen ja siitä olikin sitten hyvä suunnata kohti uutta työviikkoa.

Torstaina olikin sitten Ellin agilityryhmä ja tehtiin aluksi palkasta luopumista. Olipa se helppoa, jotain on ainakin tehty oikein :) Kontaktit alkaa olla aika mukavalla mallilla ja paikka on miusta hyvä. Taas hyvää muistutusta, että pitää vaikeuttaa, kun edellinen on hallussa. Miten se voi olla niin vaikeaa tai sitten ihminen haluaisi vaan hengata mukavuus alueella ;) No onneksi on joku joka muistuttaa... Pieniä ohjausharjoituksia ja lopuksi keinun keinuttelua, jossa saisi minusta enemmän lähteä keinun liikkeeseen mukaan niiaamalla. No harjoitellaan. Ja joo kouluttajammekin kysyi, että miten tuo koira voi aina olla noin hyvällä tuulella! Kai sillä on joku onnellisuus geeni ;)

Perjantaina aloitimme viikonlopun tehokkaasti ensin hallilla. Ellille tokoa. Seuraamista, sivulle tuloja, jääviä ja eteen tuloja. Nea naksutteli ja mie hommailin. Helppoa :) Loppuun vielä vähän noutoa tai oikeastaan kapulan kantamista. Siitä sitten lenkille ja lenkiltä suoraan lämpimillä lihaksilla Taran kanssa doboilemaan. Ilman ollessa melkoisen viileä myös Elli pääsi sisälle katselu oppilaaksi ja ohjelma oli niin kiinnostava, että katseli pääkallellaan koko tunnin. Hyvä ellei todella hyvä harjoitus :) Tästä on hyvä suunnata kohti viikonloppua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti