perjantai 24. tammikuuta 2014

Leppoisampi viikko

Lauantaina käytiin näyttelytreeneissä ja pieniä pätkiä juoksu oli jo sellaista, kun sen haluankin olevan! Askel pitkä ja vetävä sekä katse suunnattuna eteenpäin :) Suunnattiin treenien jälkeen lenkille vähän isommalla porukalla ja lenkin jälkeen hallille hommailemaan vähän agilityä. Oli sen verran kylmä, että tehtiin vain kontakteja ja lyhyitä keppejä sekä keinulla keinuttelua. Elli ei oikein lähde hyvin siirtämään painoa keinun keinahtaessa, joten treenaillaan sitä ennen kokonaisen keinun tekemistä. Taralle hiljaisuudesta hallilla pallopeliä...

Sunnuntaita vietettiin tallilla, kukin omalla tyylillä :)

Alkuviikosta jouduttiin nöyrtymään pakkasille ja tyytymään koti tokoihin. Ollaan harjoiteltu palkasta luopumista ja paikalla oloa häiriössä. Lelujen heittely meinaa olla Ellille liian suuri häiriö, mutta kun tajusi jutun juonen alkoi onnistua ja Taralle taas päänvaivaa tuottavat makupala häiriöt, leluilla ei niin väliä. On ne kyllä erilaisia :) Torstain agilitytkin jätettiin suosiolla väliin mittarin näyttäessä - 19...

Jäällä ollaan käyty lenkkeilemässä nyt pari kertaa ja huh sitä vauhtia! Ensimmäisellä kerralla Elli vaan juoksi ja juoksi ja juoksi. Taisi suuri avara tila tehdä neidin vähän pöpiksi! Huurteessa ollaan lenkkien jälkeen oltu itse kukin, mutta yllättävän hyvin koirat on tarenneet.

Tänään aloitettiin viikonloppua tutusti tokoilemalla hallilla. Ellille nopeista sivulle tuloista palkka ja seuraamisen aktiivisuudesta palkkausta lelulla, joka alkuun aiheutti vähän pomppua, mutta lähti sitten toimimaan kivasti. On vaan niin hienoa, kun toinen katsoo ja naksuttelee, kun menee hyvin. Ei tarvi itse yrittää tehdä ja samalla katsoa. Pysyy oma katse eteenpäin ja selkä suorana, joten kiitokset taas Nealle! Tutkailtiin kaukojen tekniikkaa seisomisen suhteen ja loppuun vähän luoksetuloa ja ruutua.
Hallilta lenkille ja sieltä doboon. Mie hommailin Taran kanssa ja Elli pääsi ohjaaja Suvin kanssa palloilemaan. Hyvin Elli teki vieraan kanssa ja pallollekin pomppasi itse jo melko nopeasti. Teki kivasti hommia sisätilassa, jossa myös vieraita koiria ja aika huolettomasti Suvi sitä irrallaan siellä piti, tosin Elli todisti olevansa huolettomuuden arvoinen :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti