tiistai 7. tammikuuta 2014

Kaikki hyvä loppuu aikanaan...

Niin myös pitkä Joululoma!
Loppu lomalla käytiin vielä puuhailemassa yhdet jälkitreenit ja metsään oli sittenkin vielä niin kova hinku... Yhdistyksen treeneihin ei vielä uskaltauduttu, joten mentiin karantteenissa olijoiden kesken treenaamaan hakua. Tällä kertaa molemmille tytöille pistotreeniä ja kylläpä ne kulkikin tosi hyvin. Ellille kuusi pistoa ja aina löytyi suoraan piston päästä. Harjoiteltiin myös sitä, että keskilinjalla istutaan asiallisesti sivulla ja lähdetään etsimään vasta, kun lupa siihen on saatu sekä sitä, että istutaan metsän puolella ihminen menee keskilinjalle, kutsuu ja lähettää. 
Taralle alle pitkiä pistoja ja viimeinen aivan keskilinjan tuntumaan, ei mennyt vanha kunnon T lankaan, vaan hyvin löytyi läheltäkin :)

Tokoa ollaan muutaman kerran treenailtu kentällä ja sisällä jotain pientä. Kävin myös ilman koiraa tutustumassa alkaneisiin pk- tottistreeneihin ja totesin että ei ole meidän paikka tai ainakaan minun.

Edelleen myös ihmettelen, että mihin tämä aika oikein katoaa? Pienen pieni Elli on jo kasvanut iso Elliksi. Totesin sen myös jossain välissä kasvattaneen itselleen karvat :) 
9 kuukautispotretti!



Sunnuntaina sitten Neiti 48 astelee näyttelykehään. Kuinkahan meille käy? 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti