sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Erinomainen Elli :)

Viikolla käytiin treenailemassa tokoa. Ellillä ajatuksena asennetta seuraamiseen ja aktiivisuutta jäävien asentoihin. Ja löytyihän niitä molempia. Tehtiin myös muutama kunnon vauhtiluoksetulo.
Taralle ensin leikkimistä pallolla ja muistuttelua, että haukkuminen on erittäin ei toivottavaa. Liikkeistä ruutua ja seuraamista sekä jääviä. Palkkana pääosin pallo ja haukkumisessa ihminen on nyt tiukkana.

Torstaina Ellin agilityt ja vau miten se teki kivasti :) Takaaleikkausta ja valssia sekä keppejä ja kontakteja. Kepeillä oli ensimmäistä kertaa koko keppit ohjureilla ja hienosti meni. Yksi kerta vielä näin ja sitten ohjureita pois. Pitäisi vaan uskaltaa lähettää sitä kepeille rohkeammin vaikeammistakin kulmista, mutta ehtiihän sitä... Kontaktiasento A:lla on kiva ja pitäisi alkaa hommailla sitä nyt myös aktiivisemmin puomille.

Lauantaina huomasin, että jäähallin parkkiksella on näyttelytreenit jollain omatoimiporukalla ja tuppasin sinne mukaan. Sain tosi paljon hyviä vinkkejä Ellin esittämiseen näyttelyssä. Toivottavasti näitä järjestetään lisää :) Näyttelytreenien jälkeen Taralle vähän tokoa ja voi sitä innostuksen määrää! Treenien jälkeen sitten harja ja kampa kauniiseen käteen ja karvojen kimppuun. Jonkun villahousut kaipaa vähän selvitystä sekä valkoiset osiot valkaisua.

Tänään lähdettiin aamutuimaan ajelemaan kohti Lahtea ja Ellin ensimmäistä näyttelyä. Leenakin tupsahti paikalle ja sainkin sitten hyvin palautetta miten meillä meni. Seisominen oli hyvä, mutta juoksuun tarvitaan kyllä vielä harjoittelua. Liikkuu kyllä periaatteessa hyvin, mutta katsoo minua juostessa. Se tosin oli tiedossa... Tulokseksi ERI2 eli ihan hyvin ekakertalaisilta :) Ja kyllä tuo pieni on vaan niin helppo ja mukava matkakaveri. Siellä se vaan makoili kaikessa vilskeessä ja ihmetteli maailman menoa!


Kuva Leena

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti