keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Keskitytään olennaiseen :)

Viikonloppu aloitettiin mökkeilemällä lauantaina ja illaksi raunioille treenailemaan. Kerrankin oli hyvä selkeä tuuli ja eipä noista kumpikaan montaa ylimääräistä askelta radalla ottanut. Tekeminen oli määrätietoista ja selkeää. Ellille muuten suorapalkat, mutta viimeiseksi ilmaisua umpipiilolla ja ihan mukavasti haukku löytyi myös täällä :) Lopuksi vielä ammuttiin ja ei minkäänlaista reaktiota ysimilliseen Ellillä... Jospa seuraavaksi ammutaan etsinnän aikana. Alla muutama Nean ottama kuva.
Sunnuntaina lenkkeiltiin Riikan kanssa ja illalla vielä innostuttiin hakutreeneihin. Molemmille pistoja. Muutamalla pistolla Elli meinasi kääntyä vähän taaksepäin, mutta korjasi sitten toimintaa ihan mallikkaasti. Viimeiselle pistolle menin itse maalimieheksi ja nyt ensimmäistä kertaa kunnon vauhdista ilmaisua. Hyvin jarruttaa, ei koske, hakee asennon ja haukkuu JEE!!! Nyt vielä pari tälläistä ja sitten aletaan siirtää myös maalimiehille.

Alkuviikon onkin ollut melkoista hellettä. Maanantain agilityt oli peruttu, kun mittäri näytti varjossa 32 astetta. Tänään oli sentään vähän inhimillisempää ja käytiin illanratoksi puuhailemassa peltojälkeä. Eipä siinä ihmeempää aurinkopaistoi ja koirat toimi. Tätä menoa heinä vaan kasvaa kohta liian pitkäksi!

Loppuun vielä muutama kuva pienistä ystävyksistä, joiden hommista ei vauhtia ja vaaratilanteita puutu :)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti