perjantai 16. toukokuuta 2014

Kaikenlaista...

Mistähän aloittaisi eli sekavaa sepustusta luvassa...

Tokoa ollaan treenattu edelleen ahkerasti. Viime lauantaina oltiin Oilin tokokoulutuksessa Ellin kanssa. Ekassa setissä seuraamista ja häiriötreeniä sivulla oloon. Aika nopeasti E sai kiinni häiriötreenin ideasta. Toisessa setissä luoksetulon loppua ja noutoa. Saatiin kehuja hyvin tehdyistä "kotiläksyistä" :) Oli kyllä taas niin antoisa päivä. Ollaan aloitettu Ellin kanssa myös tokokurssilla ja Tara on treenaillut aina matkassa. Tänään tein Taran kanssa koemaista treeniä pitkästä aikaa ja voi että, ei yhtään haukkua ja hienot liikkeet, JEE!Agilityä ollaan treenattu ohjatusti nyt kahdesti viikossa, kun päästiin Ellin kanssa Kiitorekkuun junnukoirien valmennusryhmään. Agilityssä edetään hitaasti, mutta varmasti!

Viime sunnuntaina pyörähdettiin Haminan näyttelyssä, mutta tuomari ei oikein osannut arvostaa Ellin kauneutta, vaan meidän auton menestyksestä vastasi superfeminiininen pikkuneiti Liia :)
Ollaan myös panostettu lihashuoltoon doboilemalla ja Elli kävi fysioterapeutilla sekä me Taran kanssa hieronnassa.

Metsässä ollaan käyty pääasiassa lenkkeilemässä, mutta ei me metsälajejakaan olla unohdettu... Itsekseen olen käynyt tekemässä jälkeä ja Ellin kanssa olen rakennellut ilmaisua sekä muutamissa yleisissäkin hakutreeneissä ollaan käyty!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti