lauantai 7. kesäkuuta 2014

Kukaan ei oo päivittäny...Kappas kukaan ei oo päivittäny ;)

Vielä ois muutama kituviikko töissä ennen lomaa! Oon yrittäny etsiä lomalle jotain koiramaista tekemistä (muutakin kuin erkkari). No aika hiljaiselle heinäkuu näyttää koulutusten suhteen ja kisoihin ei meillä vielä oikein taida olla asiaa...
Syksylle ilmoittauduin hakuleirille :)


Mutta joo paljon on taas puuhailtu ja edistystäkin on tapahtunut, kai!

Haussa ollaan Ellin kanssa hinkattu edelleen pistoja, ilmaisua ja hallintaa. Taralle vaihtelevasti pistoja ja partiointia kuitenkin selkeästi enemmän pistoja. Partiointi treeneissä aina jotain "teemaa". Viimeeksi tehtiin ojaa pitkin tulevaan hajuun reagointiharjoitus. Maalimies seisoi ojassa yläjuoksulla. Partioitiin aluetta ja tultiin ojalle Tara hyppäsi ojan yli sekä samantien takaisin ja sitten mentiin ojan vartta niin, että hippulat vinkui :)
Toinen treeni oli sellainen, että oltiin kuljettu alueelle metsätietä edestakaisin viemään ja hakemaan koiria ja otin Taran viimeisenä. Maalimies oli metsätien puolessa välissä noin 15 metriä tiestä ja lähdettiinkin etsimään jo heti autoilta. No katsoin, että sinne se menee kohti aluetta tietä pitkin aivan täysiä, juoksi paikan ohi muutaman metrin ja liinat kiinni, uukkari ja hemmitti siehän oot täällä. Jatkoin tietä pitkin ja hyvin työskenteli myös alueella vaikka itse kävelin tiellä.
Raunioillakin ollaan käyty ja tehtiin siellä myös ketteryysesteitä ja vähän muitakin juttuja, kuten ritiläsiltaa ja - rappusia.Agilityssä Ellin kanssa on tehty rataharjoituksia 12- 16 esteellä sekä edelleen vahvistettu yksittäisiä esteitä ja esteille irtoamisia. Kontakteilla on edelleen etupalkat ja kesälomaprojektina olisi päästä eroon noista. Pelkkiä keppejä (tai yhdeltä esteeltä) tekee ilman ohjureita, mutta radalla olen vielä pitänyt ohjureita ainakin alussa ja tilanteesta riipuen myös lopussa. Rimat on nyt nostettu medi korkeuteen ja toivossa eletään, että ne siellä saadaan myös pitää... Jos ei, niin mietitään sitä sitten :) Kohta päästäisiin iän puolesta jo epiksiin, mutta katsotaan nyt. Hosumalla ei tule hyvä!

Tänään oltiin tokokoulutuksessa, jossa aloiteltiin Ellin kanssa tunnaria ja saatiinkin siihen miun mielestä ihan hyvät ohjeet, päästiin ihan hyvälle alulle ja tästä tulee ehkä lomaprojekti nro 2. Tämä siksi, koska en usko, että se tapa jolla Taralle opetin toimisi Ellille. On ne niin erilaisia!Jälkiäkin olen käynyt tallailemassa satunnaisesti, mutta en nyt jaksa niitä sen tarkemmin ruotia.

Hellepäiviä ollaan vietetty mökillä oleillen ja uiden :) Ellistä on kuoriutunut melkoinen vesipeto. Se varmaan uisi vaikka koko päivän, ihan vaan uimisen ilosta!

2 kommenttia:

  1. Kiitos jälki seurasta:) Taitaa olla rotuvika ,noille tuo uiminen?Jos hyvä ilma ,voisi käydä sunnuntaina jäljen lopuksi uittamassa koiria tuolla meidän mökillä?

    VastaaPoista