tiistai 27. tammikuuta 2015

Treenit etenee :)

Uusi vuosi ja uudet kujeet...

Täällä ollaan nautittu kunnon talvikeleistä jäälenkkeineen! Aurinkokin on näyttäytynyt silloin tällöin :) Joululomalla tehtiin lenkkeilyn ja treenien lisäksi ahkerasti lihashuoltoa, aktiivinen hieronta ja venyttely jakso sekä käytiin uimassa. Oli myös mukava kuulla, että omat havainnot oli samoja mitä viime viikkoinen koirafyssari käyntikin paljasti. Oma näppituntuma alkaa kehittyä, ainakin omien koirien suhteen :) Koirauimalasta on tullut tämän talven suosikki ja ollaan käyty uimassa joka toinen viikko ja E on aivan innoissaan. Tietää kuviot, ovesta sisään ja seuraavalle ovelle, ovi kun aukeaa, niin pesupaikalle ja on sen näköinen et suihkuta jo hänen uinti minuutit kuluu... Ja Tarankin uiminen paranee kerta kerralta. Pitänee ostaa sille kesäksi mökille omat liivit, jospa se niiden kanssa uskaltautuisi uimaan myös siellä.

Treeni rintamalla tähän vuoteen ollaan lähdetty melko toko painotteisesti ja piristystä treeneihin on tuonut uusi treenikaverikin. Kolmet silmät näkee enemmän kuin kahdet, kai ;)
Ellin kanssa ollaan hiottu avoimen luokan liikkeitä, jotka alkavatkin olla ihan mukavalla mallilla. Ainahan jotain pientä viilaamista on ja pitää ollakin. Tehtiin luoksetulon pysäytystä ensin käsimerkillä ja meinasi siitä aina vähän valua läpi ja Nea jo useaan otteeseen yritti, että jospa kuitenkin suullisella käskyllä, mutta kun enhän minä voinut, kun halusin käsimerkin... Ja sitten yksissä treeneissä, että no kokeillaan ja pam, suullisella käskyllä pysähtyy ihan sairaan hyvin, mutta mutta... En vieläkään ole ihan valmis luopumaan siitä käsimerkistä. Toinen väännön kohde on ollut kaukot, joissa meinaa istumisen asento olla vähän vajaa, mutta se on korjaantunut jo aika hyväksi. 
Välipaloina ollaan tehty osina ruutua ja tunnaria sekä metallinoutoa. Kotona kaukojen istu- seiso- istu ja maa- seiso- maa jumppaa, lähinnä painonsiirtoja ja nyt jo vähän ihan asentojakin.

Taran kanssa ollaan tehty vireen hallintaa ja hiljaisuutta sekä pikku hiljaa evl:n liikkeitä. Tosin todennäköisesti kisataan sen kanssa vielä voittajassa, kun ei meillä ole mikään kiire... Ja en olisi kyllä vuosi sitten uskonut, että se odottaa hallin laidalla kiltisti vuoroaan vaikka treenaan Ellin kanssa, huh kyllä se edelleenkin välillä osaa yllättää!

Lumien tultua ollaan haun suhteen tehty Ellin kanssa ilmaisutreenejä ja nekin on edistyneet kivasti. Haukun sävy alkaa olla sellainen, kun toivonkin :) Ollaan treenattu kaikenlaisia asentoja, seisovat on vaikeimpia (haukkumisen asento on levottomampi) No onhan tässä aikaa ja pitää pikku hiljaa kiristää kriteerejä... 
Tara on treenannut puhuvia, tarttuvia ja muita kummallisuuksia...

Agilityssä oli joulun aikaan taukoa ja se teki kyllä hyvää! Nyt on taas intoa, kun päästiin radalle ja ulkopuolisiakin koulutuksia on katseltu sillä silmällä ja kyllä, selailtu myös kisakalenteria :)

Rentoa alkanutta vuotta kaikille :)


 Ei kommentteja:

Lähetä kommentti