lauantai 27. joulukuuta 2014

Epistä

Aikani kuluksi ynnäilin meidän saldoa agilityn epävirallisista kisoista ja meno vaikuttaa ihan lupaavalle.
Meillä episten ikäraja on 15 kuukautta, jonka täytyttyä ollaan käyty siis kisailemassa.
Heinäkuussa 0 sijoitus 2.
Elokuussa 0 sijoitus 1.
Lokakuussa 10 sijoitus 2.
Marraskuussa 0 sijoitus 1.
Joulukuussa möllirata 5 sijoitus 4 tai 5 ja ykkösluokanrata 5 ja sijoitus 1.

Tapaninpäivän kinkunsulatuskisoissa mölliradan virhe tuli puomin ylösmenolta, kun Elli liukasteli treeneissä puomin ylösmenolla, niin se sitten näkyi epäröintinä ensiyrittämällä (hyppäsi ylös menolta kesken pois). Toisella kiipesi sitten vähän varovasti, mutta muuten meno oli oikein mallikasta.
Ykkösluokan radalla puomilla ei mitään viitteitä aiemmasta epäröinnistä. Kepeillä kuitenkin suorastaan työnsin Ellin aloittamaan pujottelun väärin, että henkilökunta oli taas heikkoa...
Elli on tarkan euron tyttö. Ensimmäiset epikset ollaan maksettu ja muut ollaankin sitten menty kokonaan tai osittain edellisistä saaduilla lahjakorteilla :)

Kokonaisuutena epismeno on ollut mielestäni ihan mallikasta, kun joukkoon ei mahdu yhtään hylkyä ja nolla prosenttikin on ihan kohtalainen. Loppiaisena olisi epikset Imatralla, jospa sinne pyhäpäivän viettoon lähtisi. Tulisipahan taas uusi paikka ja uudet esteet kokeiltua. Eipä ne tosin ole aiemmin ainakaan koiraan vaikuttaneet. Ei kai se auta, kun alkaa lisenssin ostoa harkita ja sitten vielä pitäisi kohdata se mittatikkukin, tositarkoituksella ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti