sunnuntai 30. marraskuuta 2014

Masentava marraskuu vai jotain ihan muuta ;)


Marraskuuhun startattiin kouluttamalla kolmikkomme ihmistä eli suoritin tokon liikurikurssin. Kurssin kolmantena päivänä päästiin kurkistamaan vähän jo tokon uudistuviin sääntöihinkin. Tietääpähän vähän minkälaisia muutoksia liikkeisiin on luvassa.

Liikkeiden ollessa ihmisellä kirkkaana mielessä olikin hyvä seuraavana viikonloppuna startata aamuvarhaisella kohti Pieksamäkeä ja rotumestaruustokoja. Pienesti mielessä oli pitkä ajomatka ja perillä monen tunnin odotus ennen omaa suoritusta, koska samassa autossa oli evl koirakko. Mietin, että mitenhän se vaikuttaisi Elliin ja miksei myös omaankin suoritukseen. No ajattelin, onpahan sekin kokeiltu ja siellähän se selviää.



Ja niin selvisikin eli ei vaikutusta :) Tuloksena meille alokasluokan voitto pisteillä 195,5 ja KP sekä TK1
luoksepäästävyys 10
paikkamakuu 10
seuraamiset 9,5
maahanmeno 10
luoksetulo 9,5
seisominen 10
hyppy 10
kokonaisvaikutus 10

Alokasluokan paikallaolot oli kauttaaltaan levottomia. Meidän ryhmässä kaksi vinkui ja yksi lähti, onneksi omistajansa luokse. Luoksetulon pienesti vino perusasento oli kyllä ohjaajan moka. Olisin Elliä voinut siinä hitusen auttaa, mutta muuten ei olisi paremmin voinut mennä! On se vaan taitava pieni <3
Viidentoista ja puolentunnin retki oli kaiken vaivansa väärti ja matkaseura parasta A- luokkaa, niin mikäpäs siinä on retkeillä ja seuraavia kohteita jo kotimatkalla pienesti mietittiin.

Avoimenluokan liikkeet on hyvällä mallilla. Nyt niistä pitäisi työstää vielä toimiva kokonaisuus...

Taran kanssa käytiin hälytreeneissä ja T teki tapansa mukaan takuuvarmaa työtä :) Ellikin pääsi tutkimaan palotaloa ja ei mitään ongelmia reippaasti tutki joka nurkan.

Kaverini avasi uuden koirauimalan ja pyysi meitä tyttöjen kanssa koeuimareiksi ja mehän mentiin. Elli oli innoissaa kuten odottaa sopii ja Tara oli jokseenkin toista mieltä. Tara tosin lämpeni touhulle odotettua nopeammin ja meni altaaseen loppua kohti jopa innostuneesti. Ensi viikolla mennään uudelleen.



Aina on aikaa myös laavuretkille ja makkaranpaistolle :) Rakkaat tytöt poseeraa heinäladolla <3




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti