tiistai 14. lokakuuta 2014

Syksy on sadonkorjuun aikaa :)

Tokon ykköstytöt :)

Taran kanssa kisattiin Imatralla 28.9 tuloksella 263 pistettä ja 1-tulos! Aika monta kisaa se halvatun ääni on pysynyt kurissa, mutta nyt se taas nosti päätään, murr! Pysyin itse kuitenkin rauhallisena ja sain koottua itseni enkä hermostunut, niin tuloskin oli ihan hyvä... Nyt jäädään Taran kanssa tokossa kisatauolle ja palataan kisoihin keväällä, jos ääni on saatu taas kuriin ja järjestykseen. Tavoite tälle vuodelle on nyt kuitenkin saavutettu myös tokon osalta :)


Seuraavana viikonloppuna esissä oli Ellin ekat kisat Parikkalassa. Kylläpäs ihmistä vähän jännitti ja se ehkä myös näkyi hieman suorituksessa. Luoksetulossa vähän törmäsi tullessaan eteen ja seisomisessa sekä hypyssä ennakoi perusasennot. Pisteet 10 10 8 9 9,5 8,5 8 9 9 eli yhteensä 179,5 pistettä ja ykköstulos!


Ja taas viikon päästä uudestaan nyt Kouvolaan...
Nyt ei enää jännittänyt. Mentiin iloisella omalla suorituksella kuten treeneissäkin tehdään hakemaan lisää yhteistä kisakokemusta ja rutiineja :) Tuloksena 10 10 9 10 10 9,5 10 9 10 yhteensä 194,5 pistettä ja 1-tulos sekä luokkavoitto! Videolta katselin, että hihnaseuraamisessa vähän alussa edistää ja luoksetulossa eteentulo on hieman vino sekä hypyn perusasennon ennakoi, mutta ei haittaa! ON SE HIENO ELLI <3Ja ollaan me lenkkeilty, humputeltu, treenattu ja laavuiltukin sekä maattu sohvalla ;) Alla Riikan ottama kuva viime lauantain Orrainpolkuretkeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti