lauantai 15. maaliskuuta 2014

Kaikenlaista mukavaa treenailua :)

On yrittänyt tolkuttaa itselleen, että nauti kun menee hyvin! Jotenkin tuntuu, että kaikki edistyy :)

Tokoa ollaan käyty treenailemassa ahkerasti. Taran treenit edistyy kivasti. Pari kertaa pyhitettiin erilaisille noudoille ja nyt ollaan sitten treenailtu varsinkin seuraamista ja luoksetulon stoppeja sekä ruutua.

Ellin kanssa on tehty vähän kaikenlaista ja häiriötä lisätty. Alokasluokan liikkeitä on tehty erilaisissa palasissa ja kai niitä pitäisi alkaa kokoilemaan. Ylempien luokkien liikkeistä ollaan tehty ruutua ja noutoa. Nouto alkaa olemaan sellainen minkälaiseksi sen haluan :) Lisäksi on nyt panostettu paikalla oloihin eli ollaan tehty paikkamakuuta sekä istumista Riinan kanssa ja eilen oltiin myös kelpie riviä sekoittamassa, hyvin on tähän mennessä pysynyt. Olen käynyt piilossakin, ei vaikutusta. Hyvä Elli!

Agilityä ollaan kurvailtu ryhmätreeneissä sekä keskiviikkona vierailtiin myös Kiitorekulla. Agilityssäkin kehitys on ollut varsin mallikasta. Pitäisi agilityn suhteen mietiskellä rimojen nostoa taas, mutta ennen sitä pitänee hommailla muutama kerta hyppytekniikkaa. Kontaktien suhteenkin pitäisi kai tehdä jatkosuunnitelmia.

Viime viikonloppuna käytiin talvitauon jälkeen ensimmäistä kertaa hakutreeneissä ja kaikki oltiin innosta tohkeissaan. Sää oli varsin tuulinen ja saatiin hyvä alue niin, että toiselta puolelta hyvät tuuliavut ja toiselle taas rehelliseen myötätuuleen. Molemmat tytöt toimi varsin mallikkaasti :) Talven aikana olen rakennellut Ellille ilmaisua, mutta edetään maltilla. Hiljaa hyvä tulee eli jatketaan sitä vielä erikseen.

Eilen käytiin laavuretkellä ja samalla kokeiltiin vähän esineruutua. Kaikki esineet löytyi ja niitä lähdettiin iloisena tuomaan ihmiselle. Tuonnista vapautus palkalle, koska luovutusta ei esineillä ole vielä treenailtu. Tässäkin pitäisi nyt taas mietiskellä esineiden ilmaisua jäljellä. Olisiko loogisempaa, että esineet aina tuotaisiin vai miten? No tällä hetkellä sataa iloisesti lunta, joten vielä on aikaa hieman miettiä...

Viime viikolla nautittiin aurinkoisista säistä ja lenkkeiltiin ahkerasti :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti