lauantai 20. syyskuuta 2014

Hälytreeni ja epävirallisia koitoksia

Syyskuun ensimmäisenä tiistaina oli meidän yhdistyksen vuoro järjestää hälytreenit. Oltiin Mian kanssa suunniteltu harjoitus ja mie olin sitten johtopaikalla kertomassa tapahtumatietoja. Oli mielenkiintoista, kun oli itse ajatellut harjoituksen tietyllä tavalla ja sitten seurasi toisten etsinnän toteutusta... Ei voi kun sanoa, että mielenkiintoista ja voi miten vaikeaa oli olla antamatta vinkkejä :) Harjoitus sujui hyvin ja osallistujat olivat tyytyväisiä eli tavoite saavutettu!


Torstaina suunnattiin Ellin kanssa raunioharjoituskokeeseen.
Tottelevaisuusosuus alkoi vähän huonosti, kun E oli vai menossa jo radalle etsimään. Sitten kun sain ilmoitettua, että ensin tehdään tottelevaisuutta, ahaa lamppu syttyi ;) Tajusin, että olen tehnyt kyllä ketteryys esteitä raunioradalla, mutta aina etsinnän jälkeen ja tottista en koskaan. No hyvä huomata nyt, niin voi korjata tilanteen.
Tottiksesta tehtiin vain osa ja tehtiin ensin liikkeitä:
Seuraamisessa näkyi aluksi "pettymys" radalle pääsemättömyydestä ja kontakti ei ollut niin hyvää kuin yleensä. Liikkeestä istuminen sekä liikkeestä maahanmeno ja luoksetulo oli jo sitten normitasolla. Putki, liikkuva tynnyrisilta ja koiran kantaminen onnistui hyvin.
Sitten parin liikkeiden ajaksi paikkamakuuseen ja se oli hyvä, vaikka parin käskyt omalle koiralle oli aika painokkaita.

Ja sitten Ellin mielestä vihdoin päästiin asiaan :) Maalimiehet löytyi noin seitsemässä minuutissa. Ellin työskentely oli aktiivista. Ei häiriintynyt kasoilla olleista "työmiehistä", savusta, sireenistä tai muustakaan. Tuli kutsusta luokse ja jatkoi etsintää. Oli kyllä positiivinen kokemus :) Tapahtuman päätyttyä Tarakin pääsi illan hämyssä vielä hommiin.Perjantaina käytiin porukalla hieronnassa, jotta oltiin vetreinä lauantaina epävirallisissa rallytokoiluissa. Elli starttasi mölleissä ja Tara alokasluokassa. Meillä oli kivaa ja sain taas muistutuksen, että kannattaisi lukea säännöt... eli ohjaaja menetti meidän tiimeissä eniten pisteitä ;)Niin se aika vaan menee ja Rakkaista rakkain Tara <3 vietti seitsemän vuotissynttäreitä, onnea ja pitkää ikää!!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti