perjantai 4. huhtikuuta 2014

Tähän viikkoon mahtui kaikenlaista pientä :)

Viime sunnuntaina hommailtiin vähän esineruutuakin agilityhuuman lomassa. Elli näki, kun esineitä lähdettiin viemään ja sitten ei muuta kun etsimään. Suuhun otosta ja tuomaan lähtemisestä vapautus palkalle! Taralle huvin vuoksi myös muutama esine ja hyvinhän se ne sieltä löyti. Tarvii vaan tuomiseen käskyn, kun muuten meinaa ilmaista niinkuin jäljellä :)


Tytöt tarkkana odottamassa vuoroaan esineruutuun.

Maanantaina oli Taran tokoilut aamulla ja tehtiin kaukoja, tunnarikapulan asiallista luovuttamista, seuraamista ja ruutua sekä vireenhallintaa liikkeiden väliin. Meni aika kivasti, paitsi typerät kaukot, joihin en kyllä jaksaisi uhrata niin kauan aikaa, kun ehkä pitäisi.

Tiistaina kentällä olikin sitten Ellin vuoro totella ja huomaa, että ollaan treenattu talvella paljon sisällä. Alkuun vähän siis häröilyä, mutta sitten kyllä paransi mukavasti vieraassa paikassa ja toki kentän toisessa päässä pelattiin jalkapalloa. Hyvät treenit!

Eilen oli ryhmä agit ja tänään taas tokoiltiin sekä sen jälkeen lenkille ja käytiinpä pelloilla ampumassakin. Ammuttiin 6 ja 9 millisellä ja ei mainittavia reaktioita!

Muuten ollaan lenkkeilty vaihtelevilla porukoilla milloin missäkin :) Ja voi vitsi miten metsätreenit kutsuukaan kovasti! Huomenna tosin pitää raahautua töihin vaikka olisi paljon muutakin mielenkiintoisempaa tekemistä!

2 kommenttia: