sunnuntai 2. helmikuuta 2014

Oilin koulutuksessa

Viikolla kova pakkanen haittasi harrasteita, mutta perjantaina käytiin tokoilemassa hallilla ja miettimässä treenisuunnitelmaa lauantain koulutukseen. Ajattelin sitten, että mennään ihan perusasioilla...

Lauantaina lastattiin Leenan auto täyteen koiria ja ihmisiä. Hyvin mahduttiin ja suunta kohti Mikkeliä. Oltiin ajoissa ja ehdittiin katsomaan meitä edeltävää paria ja ruokatauon aikana käydä kävelemässä.


Ellin kanssa ekassa setissä sivulle tuloja, seuraamista ja viretilan hallintaa sekä palkkausta. Kaikkiin näihin saatiin hyviä vinkkejä ja ihminen sai uskoa siihen, että vireen nouseminen Ellillä ei ole niin vaarallista. Jotenkin Taran kanssa tekemisestä on jäänyt alitajuntaan, että vireennouseminen tarkoittaa ääntä ja olen ollut Ellin kanssa vähän turhankin varovainen tämän asian suhteen. Ehkä kuitenkin parempi näin päin ;)
Toisessa setissä tehtiin noutoa ja jääviä. Oili tykkäsi Ellin noudosta ja saatiin vinkkejä nostoihin ja luovutuksiin sekä muistutusta pitotreeneistä. Jäävissä saatiin hyviä vinkkejä siihen, että Elli tekee siististi, mutta nyt vähän lisää räväkkyyttä. Johon voin sanoa, että ok, allekirjoitan ja aletaan hommiin!
Leena teki Erkin kanssa häiriötreeniä ja luoksetuloja ja niistä sain hyviä vinkkejä myös meille! Pitää Ellin luoksetulon eteentuloon puuhailla vähän lisää röyhkeyttä, niin siitäkin tulee super hyvä ja todennäköisesti vältetään pysäytysten mukanaan tuomia hiipimisen sudenkuoppia!
Antoisa päivä ja nyt on kolme kuukautta aikaa toteuttaa kotiläksyjä ja toukokuun alussa uudestaan :)


Kotimatkalla vallitsi aivan kamala keli ja ajeltiin osa matkaa viittäkymppiä, kun lyhyillä valoillakaan ei tuntunut näkevän mitään. Päästiin kuitenkin kotiin ja kiitokset mukavasta matkaseurasta Leenalle, Tiinalle ja Riikalle. Tiinan ja Riikan ansiosta ihmisellä on koulutuksesta muistiinpanot ja videot. Aika HIENOA, KIITOS :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti