maanantai 30. joulukuuta 2013

Tammikuu- Huhtikuu 2013


Kuva: Taran unelmapäivä; agia, palloa ja hiihtoa, kiitos seurasta!
Tammikuu
Paukkuvien pakkasten lomassa käytiin hiihtämässä metsässä sekä jäällä. Tara ei edelleenkään innostu vetojuhdan hommista, vaan on sitä mieltä, että jokainen liikuttaa itse itseään. Jonkin verran treenailtiin tokoa ja agilityä sekä uutena lajina kokeiltiin doboa, joka osoittautui hauskaksi vaihteluksi.
Kuva: Tänään oli tehokas päivä! Ensin aamulla aloitettiin agilityllä ja jatkettiin siitä hiihtolenkille jäälle. Kyllä oli loistokeli ja mokkapalat sekä kahvit maistui Skinnarilan majalla :) Kiitos hienosta kuvasta sekä hyvästä seurasta Leena.Kuva
Helmikuu
Jatkettiin hienoista talvipäivistä nautiskelua hiihtoretkillä. Treenailtiin rakennusetsintää, tokoa ja agia. Käytiin testaamassa VOI- liikkeiden tila möllitokossa. Vuosien etsintä, tutkailu, toive ja unelma alkoi konkretisoitua ja piinaava jännitys alkoi.Kuva
Kuva: Suvi & Tara

Maaliskuu
Hälytreenit vanhassa Tiurun sairaalassa jäi päälimmäisenä mieleen. Muuten arkista aherrusta. Jännitys tiivistyy...

Kuva: Jopa taas suunnistettiin ja samalla mietittiin joukkuetaktiikkaa rogaining kisaan. Arki-illat ei oikein riitä kaikille harrastuksille.
Ja ajatella huomenna vain kaksi koulutusta ja lauantaina Palveluskoiraliiton kevätkokoukseen....eläkkeellä ehtii levätä.
Ja pitäisi jostain löytää match show, Erki on NIIIIIIN villimies, tarvitsisi harjoittelua ennen erkkaria.
Huhtikuu
Osallistuttiin Vapepan taajamaetsintäharjoitukseen ja laitettiin sukset varastoon, sekä korkattiin suunnistuskausi. Piinaavan odotuksen päättää puhelu, joka sisältää lauseen, onnea uudelle pennun omistajalle. HÄN on täällä :) 

Kuvat omien lisäksi pihistetty Leenalta ja Janikalta

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti